Schakel voor of na de laatste aanmaning een incassobureau in

Komt deze situatie u bekend voor? Uw debiteur betaalt (al weer) uw factuur (veel) te laat waardoor u zelf in de problemen komt.

Tot nu toe hebt u het nog altijd met veel moeite zelf voor elkaar gekregen om de factuur betaald te krijgen, want een incassobureau inschakelen vond u ver gaan. Maar dit heeft u zoveel moeite en tijd gekost dat de maat nu vol is. Twijfel dan niet nog langer, een incassobureau inschakelen is niet een zodanige grote stap als u denkt. IBNederland is er voor om uw wanbetalers professioneel aan te pakken. Het enige wat u nog hoeft te doen is de stap te zetten contact met ons op te nemen.

Bij IBNederland kunt u de opdracht(en) zelfs online invoeren. U maakt online vrijblijvend een account aan bij ons (alleen de 1e keer) en u kunt gelijk uw opdracht invoeren waarbij wij direct achter de betaling van de klant aan gaan. Dit doen wij zeer professioneel om de relatie tussen u en de klant zo min mogelijk te schaden.

Wanneer kunt u een incassobureau inschakelen? Hebt u na de laatste aanmaning nog geen betaling ontvangen, dan kunt u een incassobureau inschakelen. Wij zullen dan achter de betaling van de klant aangaan. Maar wij hebben bij IBNederland ook een sommatieservice, waarbij wij voor u de laatste aanmaningsbrief sturen, zodat de laatste aanmaning aan de wettelijke eisen voldoet. 75 procent betaalt na deze sommatie omdat vreemde ogen dwingen, een laatste herinnering dus voor uw debiteur voordat de vordering ter incasso wordt aangeboden.

Kortom, een incassobureau inschakelen is een kleinere stap dan het lijkt. Wacht niet langer te lang op betalingen van klanten als deze te laat betalen, maar kom in actie. Vooral ook omdat wij de kosten verhalen op uw debiteur en het u dus niets kost.