Geen hoge incasso kosten bij IBNederland in Almere

Heeft u als kleine zelfstandige ondernemer of als vereniging geen geld voor het invorderen van niet-betaalde rekeningen? Incasso bureau IBNederland in Almere rekent geen kosten als het gaat om de buitengerechtelijke incasso van debiteuren. Wij werken namelijk met de unieke “Cure & Care, No Pay” formule.

Ons uitgangspunt bij deze unieke “Cure & Care, No Pay” formule is dat de debiteur zelf de incasso kosten en de wettelijke rente betaalt. Wij leggen dus de kosten voor de incasso daar waar deze hoort en dat is bij uw debiteur.

U dient uw vorderingen geheel gratis bij ons incasso bureau in Almere in. U betaalt geen extra kosten voor bijvoorbeeld dossiers, contracten, abonnementen of administratieve handelingen.

Incasso Almere

Bij de incasso van uw rekeningen nemen wij een actieve houding aan. Zo kunnen we debiteuren per telefoon, brief, e-mail of sms benaderen. Wij doen dit ook buiten kantooruren.

Heeft u verder nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op in Almere. Natuurlijk kunt u ook direct online een vordering opgeven.