Op zoek naar een betrouwbaar incasso bureau in Almere?

Zoekt u een veilig en betrouwbaar incasso bureau in de regio Almere of daarbuiten? Dan bent u bij IBNederland aan het juiste adres. Wij zijn als incasso bureau werkzaam in de hele regio Almere, maar ook in de rest van Nederland en bieden u een flexibele, professionele maar vooral betrouwbare dienstverlening aan. Wij staan vooral bekend om onze unieke “Cure & Care, No Pay” formule. U betaalt bij ons incasso bureau buiten de gerechtelijke procedure niets voor uw invorderingen. Wij rekenen zelfs geen kosten voor administratie, dossiers etc.

Naast onze unieke werkwijze in de regio Almere en de rest van Nederland (waarbij u dus niets betaalt buiten de gerechtelijke procedure) hanteren wij een incasso tarief wat overeenkomt met de wettelijke regelgeving. Aangezien wij als incasso bureau wekelijks de geïnde vorderingen uitbetalen, beschikt u ook sneller over uw geld. Een werkwijze die uniek is voor incasso bureaus in Nederland.

Incasso bureau Almere

Meld een vordering aan bij ons incasso bureau in Almere. Of vraag eerst nog meer informatie bij ons. Wij beantwoorden uw vragen graag.