Een incassobureau inschakelen? Neem contact op met IBNederland

Invorderings Bureau Nederland (IBNederland) is een incassobureau in de regio Almere, maar wij werken in heel Nederland. Wilt u een incassobureau inschakelen maar ziet u op tegen de hoge kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hanteren een unieke incasso formule in de minnelijke fase. Dankzij onze “”No Cure, No Pay”” formule kost het u niets als u ons inschakelt.

De meeste incassobureaus vragen veel geld wanneer u ze wilt inschakelen. Kosten voor het aanleggen van een dossier, het afsluiten van een contract en niet te vergeten de kosten van administratieve handelingen zijn voor uw rekening. Wij begrijpen dat u niet op al deze bijkomende kosten zit te wachten. Schakelt u ons incassobureau in? Dan zult u merken dat u niet verrast wordt door deze extra kosten. Bij ons kunt u namelijk gratis uw vorderingen in dienen en zit u niet vast aan een abonnement. Als u ons incassobureau wilt inschakelen dan bent u niet gebonden. Wij gaan er namelijk vanuit dat u, dankzij onze flexibele werkwijze, vanzelf weer bij ons terug komt als dat nodig is.

Incassobureau inschakelen

Neemt u voor meer informatie over het inschakelen van ons incassobureau vrijblijvend contact met ons op. Via onze website kunt u ook online een vordering opgeven.