Ontvang uw invordering, nu ook voor Amsterdam

Het Invorderings Bureau Nederland (IBNederland) ook voor Amsterdam werkt met een unieke incasso formule om al uw minnelijke invorderingen op korte termijn voor u te innen. Deze formule, om uw minnelijke invordering te incasseren, noemen wij “Cure & Care, No Pay”. Voor u ontstaat een maximaal rendement en wij besteden de maximale zorg en aandacht aan uw invordering in de regio Amsterdam, maar natuurlijk ook in de rest van Nederland.

Voor veel bedrijven kost het uitbesteden van het innen van invorderingen meestal veel extra geld. Dankzij onze unieke “Cure & Care, No Pay” is dat vanaf nu verleden tijd. Wij werken anders, zo rekenen wij geen:

  • Dossierkosten
  • Be√ęindigingskosten
  • Administratiekosten
  • Contractkosten
  • Abonnementskosten

Wij gaan er namelijk van uit dat u bij een nieuwe minnelijke invordering vanzelf weer bij ons voor de regio Amsterdam terug komt. Dit dankzij onze werkwijze, service, flexibiliteit en professionaliteit. Zelfs voor kleine minnelijke invorderingen bent u bij ons ook in Amsterdam aan het juiste adres. Dat betekent dat kleine bedrijven of verenigingen hun invordering aan ons uit kunnen besteden. Bij ons komt u niet voor hoge kosten te staan.

Meld nu een vordering online aan. En heeft u nog vragen over het innen van een invordering ? Neem dan contact met ons op nu ook voor Amsterdam